Kako nositi krop topove u gradu: 3 modna pravila

Krop topovi su nam se vratili iz ne tako dalekih 90-ih i 2000-ih.

Dok su ih Madona, Šakira i Britni Spirs koristile kao element scenskih kostima, sada su se krop topovi pojavili u garderobi svake moderne devojke. Međutim, za grad, ovaj predmet garderobe možda nije uvek prikladan.

Zato u nastavku otkrivamo kako da kombinujete krop top u gradu, kako ne biste izgledali vulgarno ili kao da ste krenuli na plažu.

Napravite slojevit izgled

Slojevit look

Krop top je i dalje prilično otvorena stvar za grad, ali ovo je lako popraviti stvarajući opušten, slojevit izgled. Kombinujte krop top sa širokim lanenim ili pamučnim pantalonama, širokim farmerkama ili maksi suknjom. Odozgo možete obući predimenzioniranu košulju koja ne samo da će učiniti stajling elegantnijim, već će vas i zaštititi od jakog sunca i opekotina. Kada vrućina malo popusti, košulju možete zameniti lanenom jaknom, pa će izgled postati još elegantniji.

Tkanina je važna

Devojka u krop topu od svile

Ako ne želite da nosite ništa preko krop topa, obratite pažnju na modele od tkanina kao što su svila ili saten. Takav top, čak i ako je vrlo kratak, otvara leđa ili ramena, zahvaljujući tkanini izgledaće veoma dostojanstveno i „skupo“. Kombinujte ga sa farmerkama ravnog kroja ili pantalonama i štiklama.

Izaberite jednobojni look

Devojka u crnom krop topu i pantalonama

Još jedan način da lako uklopite kratki gornji deo u urbanu garderobu je kreiranje monohromatskog izgleda. Ako je gornji deo iste boje kao i donji deo odeće - bilo da se radi o farmerkama, suknji ili bermudama, stajling će izgledati harmonično i nećete imati osećaj da idete na plažu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group