Kako nositi crnu rolku ove sezone - pokazuje Dženifer Lopez

Očigledno, najbolji izbor za sastanak je jednostavan, ali efektan izgled.

U svakom slučaju, to jasno dokazuje svojim primerom Dženifer Lopez koja bira sjajne odevne kombinacije za sastanke sa svojim partnerom Benom Aflekom.

Dženifer obično izlazi na sastanke sa svojim voljenim u prilično jednostavnim, ali efektnim odevnim kombinacijama - a gotovo uvek svako njeno pojavljivanje ovekovečeno je fotografijama od strane paparaca.

Još jedan primer podjednako jednostavne i efektne kombinacije je crna rolka koju je Dženifer nosila sa belim pantalonama. Gornji deo ističe njenu siluetu, dok vrećaste pantalone dodaju notu ležernosti i pomažu da Tom Ford sandale na vrtoglavoj štikli budu u centru pažnje. Završni dodir je crna Birkin torba sa kroko efektom brenda Hermes o kojoj verovatno sanja svaka ljubiteljka mode.

Efekat je postignut - Ben Aflek ponovo ne može da se otrgne od svoje voljene. Mislimo da je to upravo ono što je Lopez želela.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group