Kako istaći struk uz pomoć odeće i aksesoara?

Predstavljamo vam nekoliko saveta koji će vam pokazati kako da uz pomoć mode istaknete struk...

Poznato je da je silueta peščanog sata najženstvenija i najelegantnija. Pogledajte dodelu Oskara i najbolje obučene dame – svima je zajednička ista silueta. Kako doći do nje - pomoći će vam naši saveti!

NOSITE PANTALONE, FARMERKE ILI SUKNJE SA VISOKIM STRUKOM

Ultimativni odevni komadi koji vizuelno smanjuju i ističu struk su svi duboki donji delovi. Investirajte u pantalone ili suknju čiji pojas ide preko stomaka. U njima će pažnja biti usmerena ka struku, a vaš stomak će izgledati ravnije nego ikada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chic Me (@chicmeofficial)

VERTIKALNE PRUGE

Verovatno ste čuli da horizontalne pruge šire, dok vertikalne čine da izgledate mršavije i više. Pored toga što su vrlo popularne, vertikalne pruge će unaprediti vaš stajling i istaći vaš struk, bilo da nosite klasičnu majicu ili košulju.

PANTALONE SA ŠIROKIM NOGAVICAMA

Šira silueta u donjem delu čini čuda kada je u pitanju stvaranje kontrasta izmežu struka i zvoncara. Potražite kilote sa dubokim krojem i što širim nogavicama i videćete kako izgledaju magično.

DIZAJN KOJI ODUŠEVLJAVA

Prvo viđen na kupaćim kostimima, ovaj modni trik pažnju usmerava ka sredini tela, čineći da vaš torzo izgleda manje i stvarajući siluetu peščanog sata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JAUS (@shopjaus)

"WRAP" HALJINA

Haljina koja se uvija i vezuje je postala hit davne sedamdesete godine i do danas se smatra jednim od najboljih dizajna. Stilovi variraju od materijala i estetike, ali bez obzira na dizajnera, V-izrez i materijal koji sužaava struk čine čuda zajedno.

JAKNA SA KAIŠEM

Mantili i kaputi sa kaiševima su idealan odevni komad koji nakon oblačenja automatski sužavaju struk. Ukoliko vaš kaput nema gajke, jednostavno stavite kaš oko struka i problem je rešen.

ILI SAMO KAIŠ

Najlakši način da dobijete figuru peščanog sata? Stavite kaiš! Kaiš privlači pažnju na središnji deo i samim tim ističe struk. Investirajte u kaiš srednje debljine koji ćete nositi sa omiljenim farmerkama i košuljom uvučenom u njih.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group