Moda - Stil

Kako da kombinujete crvenu i pink boju prilikom oblačenja?

Kada su u pitanju tople nijanse, obično nije preporučljivo kombinovanje više ovakvih tonova.

Među njima su svakako crveni i ružičasti tonovi šireg spektra. Međutim, čak i ako ste mnogo puta do sad čuli da ne bi trebalo da nosite u isto vreme crvene i pink odevne predmete, ima toliko mnogo načina na koje možete baš uz pomoć ovih boja postići fantastičan stajling.

Pre svega, važno je istaći da nisu sve nijanse ružičastih i crvenih tonova namenjene sparivanju. Kombinacije koje se smatraju najboljim su pastelno roze sa jarko crvenim tonom, ili tamno crvena sa jarko ružičastom bojom. Takođe jarko ružičasta je boja koja će se dobro slagati i sa narandžasto – crvenkastim tonovom. Sve se zapravo svodi na kombinovanje boja koje nadopunjuju jedna drugu.

Ako volite da vaša pojava bude prijatnija za oko, pastelne nijanse su one za kojima treba da posegnete. S druge strane ako volite da budete primećene na svakom koraku, možete se poslužiti akcentnim tonovima crvene i pink boje. A prema rečima modnih stručnjaka – sve je stvar koordinacije.

Kada usklađujete boje, to se ne završava samo na odeći koju nosite. Važan je i ruž za usne i boja vaše tašne i cipela. Ovakav način kombinacije boja će u velikoj meri učiniti vašu pojavu privlačnijom. Zapravo, ako napravite dobru kombinaciju crvena i pink boja neće biti samo nešto što birate za Dan zaljubljenih, već i vaš izbor za večernji izlazak, posao pa čak i šetnju po gradu.

Takođe ono što je važno u celoj priči je da dodate neku neutralnu boju ovoj kombinaciji kako bi stvorili izražajan stajling. To mogu biti svakako bela boja, crna ili bež. Na ovaj način napravićete lep balans po pitanju vašeg autfita. Čak i teksas je opcija koju možete iskoristiti da smirite crvene i pink tonove. A ako vam je potrebno malo dodatne inspiracije, zanimljivi otisci su nešto što uvek možete iskoristiti da istaknete vaš poseban ukus.

Zavirite u našu galeriju i otkrijte lepotu koja se skriva iza crvenih i ružičastih kombinacija.

Ž.J.

Izvor: Ofleatherandlace

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group