H&M predstavio saradnju sa modnom ikonom Ajris Epfel povodom njenog 100. rođendana

Kao deo najave, H&M će proslaviti njen 100. rođendan tokom njujorške Nedelje mode 2021, odajući počast voljenoj modnoj muzi koja inspiriše svojim stilom ljubitelje mode širom sveta decenijama.

Kolekcija Iris Apfel x H&M odaje priznanje njenom jedinstvenom stilu i biće predstavljena u odabranim H&M prodavnicama i na internetu početkom 2022. godine.

Ajris je samostalna poslovna žena, dizajnerka enterijera, modna dizajnerka i ikona stila, poznata po svom prepoznatljivom stilu, snažnoj ličnosti, smelim modnim izborima i kreativnom dizajnu.

H&M je želeo ovo partnerstvo sa Ajris zbog njenog ekscentričnog stila i uticaja u modnoj zajednici. Već 100 godina ona inspiriše ljude da stvaraju, slave i prihvate svoj lični stil i nastavlja da bude pionir u modnoj industriji.

Njena šarena odeća i smeli modni dodaci bili su referentna tačka decenijama - na kraju krajeva, ona oličava pravu, neustrašivu ikonu stila. Inspirisana impresivnim stilom modne ikone i njenim jedinstvenim talentom kolekcija Iris Apfel x H&M uključiće neverovatan asortiman namenjen svima. Kolekcija uključuje odeću i aksesoare - sve dizajnirano da pokaže smeli osećaj za stil i nezavisnost Ajris Epfel.

Glavni delovi kolekcije uključuju šarene komplete, cvetna odela, haljine sa karnerima, svetle štampane haljine, koje kombinuju teksture, zanimljive krojeve i uzorke. Osim toga, dizajniran je niz nakita i aksesoara koji nadopunjuju garderobu.

Crpeći inspiraciju iz ljubavi prema slojevitim i krupnim komadima, aksesoari su inspirisani mnogim temama, poput biljaka, životinja i blaga iz drugog sveta. Svi materijali koji su korišćeni za kolekciju se recikliraju ili dolaze iz održivijih izvora, dok je svaki odevni predmet napravljen na osnovu cirkularnosti.

"Verujem da je H&M odličan i da su apsolutni lideri u svom polju - što je nešto što volim! Volim da ponudim visok estetski stil po pristupačnim cenama, nešto za šta je H&M specijalizovan!". – rekla je Ajris o saradnji.

"Ajris oličava lični stil - stil koji je jednako lepo glamurozan i eklektičan koliko je i potpuno vanvremenski. Predstavlja definiciju mode - način da se izrazite, da budete svoji, pokažete ko ste ili šta biste voleli da budete i da se istovremeno zabavljate - pravi izvor inspiracije!". – otkriva H&M svoje impresije o ovoj uzbudljivoj saradnji.  

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group