Haljine iz Zare za svaki dan

High street brend Zara je pripremio za jesenju sezonu veliki izbor haljina.

U toploj sezoni u laganim haljinama se osećamo najprijatnije. Kako dolazi hladnije vreme, haljine takođe ostaju naš omiljeni odevni komad. Kao savršen izbor za svaku priliku, od ležernih odlazaka na kafu preko poslovnih sastanaka do večernjih izlazaka, haljine i ovog puta dolaze u bezbroj različitih izdanja.

Haljine je onaj magični odevni predmet na koji možemo da se oslonimo svaki put kad pomislimo da nemamo šta da obučemo. Zara je u svojoj jesenjoj kolekciji predstavila mnogo različitih modela, tako da svaka žena može da izabere haljinu prema svom ličnom ukusu. Poznati high street brend pomno prati svetske trendove, pa nas ove sezone u kolekciji očekuju predivne haljine koje su izrađene od toplih materijala, u različitim bojama i krojevima. Zara u jesenjoj kolekciji predlaže cvetne modele, haljine sa kariranim uzorkom, zvonastim rukavima i sve su izrađene od finih tkanina. 

Pregledali smo ponudu popularnog brenda i odabrali za vas sjajne modelem možda među njima pronađete svoju omiljenu haljinu za hladnu sezonu koja je pred nama.

« 14 15 16 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group