Haljina sa tufnicama Kejt Midlton bila je oda stilu princeze Dajane

Nekoliko dana nakon vesti da se princ Vilijam, Kejt Midlton i njihovo troje dece sele iz Londona u Vindzor, vojvotkinja od Kembridža ponovo je bila u centru pažnje.

Ovoga puta okupirala nas je svojim veoma elegantnim stilom na trkama Royal Ascot, koje su jedan od najpopularnijih događaja ovog leta.

Kejt Midlton je izabrala midi haljinu Alessandra Rich sa tufnicama i šešir Sally-Ann Provan. Elegantan izgled imao je mnogo referenci. Prvo nas je podsetio na upečatljive kostime My Fair Lady iz 1964. godine, kao i na stil Džulije Roberts u filmu Pretty Woman iz 90-ih.

Međutim, haljina sa tufnicima i stil vojvotkinje neodoljivo su podsećali na pojavljivanje princeze Dajane na Kraljevskim trkama konja u Askotu 1988. godine, takođe sa tufnastom haljinom. Princeza Dajana se tada pojavila u crno-beloj haljini sa tufnicama i šeširu u istom stilu.

U 2022. vidimo da Kejt Midlton ponovo kreira ovaj kraljevski izgled, sa svetlijom haljinom, sa tufnicama u braon boji koje je kombinovala sa štiklama i klač torbom u braon boji. Njena haljina je imala i kaiš u struku koji je najviše isticao njenu siluetu.  

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group