Seksi izgled Hajdi Klum u prsluku u vojnom stilu

Uprkos obimnoj odeći i brojnim džepovima, supermodel izgleda seksi kao nikada do sada! Pogledajte samo noge 48-godišnje Hajdi Klum!

Svaki put, gledajući novi stajling Hajdi Klum, fanovi se dive njenom šarmu i savršenoj figuri. Ipak, retke su zvezde koje do 50. godine izgledaju gotovo bolje nego na početku karijere. Nemački supermodel je odličan primer za to: Njen novi stajling potvrđuje njen status „najlepše noge u modnoj industriji“.

Nedvno je 48-godišnja manekenka primećena na putu do seta. Za posetu studiju odlučila se za kontroverznu haljinu u vidu prsluka u vojničkom stilu sa džepovima. Široka odeća sa jasnom referencom na mušku safari garderobu izgledala je sjajno na izvajanom telu Hajdi Klum.

Obično takve haljine vizuelno skraćuju noge, ali to se nije dogodilo u slučaju 50-godišnje zvezde. Zategnute preplanule noge izgledale su impresivno: Hajdi je obula čizme sa visokom štiklom na pertlanje koje su posebno naglasile njene vitke listove.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group