Gost ste na letnjem venčanju? 7 stajlinga iz Kana koji će vas inspirisati

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JESSICA WANG (@jessicawang)

Kada dobijemo pozivnicu za letnje venčanje, imamo savršenu priliku da impresioniramo svojim izgledom.

Ali, sa toliko mnogo opcija, kako možemo da budemo sigurni da se izdvajamo iz gomile i da ne nosimo nešto bez karaktera? Novi trendovi koji kruže Instagramom daju nam neophodnu inspiraciju i bravo za Filmski festival u Kanu koji nam je predstavio najzanimljivije kreacije!

Crno-bela toaleta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caroline Daur (@carodaur)

Ništa ne izgleda 'šik' kao kombinacija klasične crne i bele. Crno-bela toaleta može biti apsolutno zapanjujuća i neodoljiva. Zamislite haljinu sa belim gornjim delom i crnom suknjom koja se kreće sa svakim vašim pokretom. Kombinujte je sa srebrnim dodacima i crvenim usnama za dašak glamura.

Maksi haljina sa šljokicama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Ako želite da zaista zablistate, maksi haljina sa šljokicama je savršen izbor. Šljokice će reflektovati sunčevu svetlost i učiniti da budete u centru pažnje. Za romantičan i sofisticirani izgled biramo haljinu bledo roze ili zlatne boje ili intenzivniju crvenu za seksi izgled.

Haljina sa izrezima

Za smele i moderne dame, haljina sa izrezima je idealan izbor. Ovaj stil nudi seksi i razigran osećaj bez provokacije. Za letnje venčanje biramo haljinu u nežnoj nijansi sa diskretnim izrezima na struku ili ramenima i podižemo kosu...

Crna sa otvorenim leđima

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

Crna nije samo za zimu! Crna haljina sa otvorenim leđima je vrhunski komad za letnje zabave. Ova opcija je istovremeno seksi i elegantna, savršena za letnje venčanje koje traje do kasno u noć.

Srebrna svila

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Ako želite da pokažete svoju sofisticiraniju stranu, izaberite srebrnu svilenu haljinu. Ovaj materijal lepo pada na telo i daje osećaj luksuza. Srebro je idealno za reflektovanje svetlosti, ali i za privlačenje pažnje.

Bez naramenica sa lancima

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Za izgled koji je istovremeno edgy i ženstven, haljina bez naramenica sa detaljima od lančića je vrhunska večernja odeća i možda najposebniji od svih.

Rese

Ništa ne izgleda bolje od kombinacije plave boje i resa. Haljina u ovoj nijansi će izgledu dodati pokretljivost i svežinu, a ovde je opuštena frizura sa talasima obavezna!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group