Gemini Season: Kako se oblačiti kao pravi Blizanci?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tessa (@tessavmontfoort)

Blizanac, vazdušni znak koji vlada od 21. maja do 20. juna, poznat je po svojoj inteligenciji, komunikacijskim veštinama i neiscrpnoj radoznalosti.

Kada govorimo o stilu i modi, oni se ističu svojom višedimenzionalnom estetikom, koja odražava njihovu višestruku ličnost. U ormanu Blizanaca naći ćete razne komade koji odražavaju njihova raspoloženja i preferencije koje se stalno menjaju. Od klasike do najnovijih modnih trendova, Blizanci biraju odeću koja pokazuje njihovu svestranost i domišljatost.

Njihovom estetikom dominira ljubav prema jarkim bojama i razigranim dizajnima. Blizanci vole da eksperimentišu sa različitim stilovima i ne plaše se da kombinuju smele šare ili isprobaju najnovije trendove. Međutim, udobnost im je jednako važna. Blizanci ujutru mogu da nose upečatljiv, šareni stajling, a popodne ga zamene nečim ležernijim i udobnijim, kako bi se nosili sa raznim aktivnostima koje obično ispunjavaju njen svakodnevni život. Takođe vole iznenađenja, pa su im omiljeni statement komadi. U nekoliko reči - Blizanci će nositi bilo šta, ali nikada ništa dosadno!

Mix&Match

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tessa (@tessavmontfoort)

Čak i ako je izgled jednostavan, pravi Blizanac ne zaboravlja da ga "ukrasi" nekim smelim printovima. Naravno, postoji i šansa da se kombinuje sa jarkim bojama i statement komadima, jer kao što znate ona voli mix&match.

Fun Layering

Zašto nositi samo jedan odevni komad kada ih možete kombinovati zajedno? I zašto odevnu kombinaciju popratiti dosadnim cipelama, kada je možete upotpuniti najslađim klompama? Ovako razmišljaju Blizanci!

Charming Floral

Veliki i mali cvetni motivi, krzno, pruge - zima, proleće, svejedno. Blizanci sve to nose i znaju kako da to iznesu kao niko drugi.

Dodir ženstvenosti

Kada žele da naglase svoju ženstvenost, Devica bi izabrale belu, Škorpije neke seksi komade u crnoj boji, dok bi Blizanci međutim, izabrali čipku u posebnoj boji i kombinovali je na najneočekivaniji način.

Crochet

Šta kažete na heklane topove uparene sa mini suknjom? Rekli bismo „da“ i nosili bismo je u pastelnim nijansama uz par sandala ili sa drvenim klompama.

Y2K Inspo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

Kada govorimo o zabavnoj estetici, ne može biti boljeg primera od Blizanca obučenog u odeću inspirisanu Y2K stilom. Koristite svoju maštu, odvažite se i isprobajte nešto neobično, bez obzira da li ste Blizanci ili ne!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group