French chic: jesenji komadi od kojih se Francuskinje ne odvajaju

Kako bismo definisali oličenje francuskog stila? Ono što nam prvo pada na pamet: bela košulja, farmerke, mokasine i crveni karmin.

Obično su naše reference stil žena poput Brižit Bardo i Žilijet Binoš 60-ih i 70 ih. Ove Francuskinje su, po našem mišljenju, oličenje francuskog šika. Stil ovih žena bio je osnova koju je većina Francuskinja koristilo da kreira svoj sopstveni stil. Nekako se njihova francuska estetika nastavila i u kasnijim generacijama, održavajući taj šik bez napora koji karakteriše gotovo sve Francuskinje.

Ovaj stil „ne brinem mnogo o svom stilu“ je ono što nas toliko privlači kod ovih žena koje ne prestaju da nas inspirišu.

Današnje Francuskinje i njihov stil inspirišu žene širom sveta. Tome je doprinela i nova generacija Francuskinja koje žive u poznatoj evropskoj zemlji, a koje nastavljaju da inspirišu žene širom sveta. Sa današnjim podacima, ove žene su identifikovane kao modne influenserke, čiji je stil mnogima "polazna tačka". Jednostavno rečeno, ako nam je potrebna inspiracija, idemo na profile francuskih It devojaka da vidimo šta nose.

Prepuštajući se vanvremenskim komadima i kombinacijama, većinom su ove Francuskinje i njihov stil dobar podsetnik na važnost klasike. Dakle, kada na početku sezonu pogledamo koji su njihovi must have komadi, pomaže nam da izgradimo kompletnu garderobu.

"Istražili" smo profile ovih žena i otkrili njihovu omiljenu jesenju odeću i aksesoare.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group