Frandinavian: Kada se francuska estetika susreće sa skandinavskim stilom

Već nekoliko godina modni trendovi su podeljeni u dve kategorije.

Na one koje na modnim pistama predstavljaju kultne kuće i maštoviti kreativni direktori i one trendove koje su na ulicama svake modne metropole stvorile poznate modne ličnosti. Ukratko, sada postoje trendovi modne piste i uličnog stila. U svetu uličnog stila, kraljice su bezvremenske Francuskinje, čiji stil počiva na minimalizmu, nepretencioznom imidžu i eleganciji, ali i Skandinavke koje su poslednjih sezona snažno ušle u „igru“ i privukle pažnju i interesovanje svojim ležernim stajlinzima, svetlim bojama i cool karakterom. Iako su ove dve „škole” naizgled dijametralno suprotne, u stvarnosti imaju nekoliko zajedničkih tačaka.

Pitate se šta se dešava kada se ova dva stila spoje? U ovom trenutku se rađa Frandinavian!

Šta je Frandinavian?

Konkretna definicija je došla od modnih gurua, koji pažljivo proučavaju stil konkretnih modnih devojaka. Reč je o kombinaciji najintenzivnijih karakteristika dva stila, minimalno skrojenih silueta skandinavskih devojaka zajedno sa bezvremenošću Francuskinja. Definicija ovog pojma nam na najbolji način dokazuje da kada se elegancija i bezvremenost povežu sa „opuštenošću“ i udobnošću, onda rezultat može biti uspešniji i impresivniji nego što mislimo.

Nastavite da čitate i u galeriji otkrijte zajedničke elemente stilova o kojima se mnogo priča!

« 1 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group