Moda - Stil

Elegantni i vrlo ženstveni kaputi za dame sa tri-četvrt rukavima

Vreme je za elegantne jesenje detalje.

Ako svoj stil možete da opišete kao elegantan, onda su stilski ženski kaputi sigurno njegov deo. Ovog puta pažnju usmeravano ka vrlo otmenim kaputima za nežniji pol sa tri – četvrt rukavima. Ova vrsta kaputa je vrlo zahvalna za nošenje jer se slaže sa širim spektrom donjih i gornjih odevnih predmeta, kao i sa jesenjom obućom. Osim toga aksesoari u vidu šešira, rukavica, šalova, torbi i ženskih kapa se vrlo lako kombinuju sa ovim kaputima. Sakupili smo u našoj galeriji za vas predloge kaputa sa tri – četvrt rukavima, koji mogu biti vaša inspiracija.

KAKO IH KOMBINOVATI SA FARMERKAMA I PANTALONAMA?

Ako želite da spojite elegantan i vrlo ležeran izgled, crna dolčevita i crne pantalone skraćenih nogavice izgledaće izvrsno u kombinaciji sa belim kaputom tri-četvrt rukava. Vrlo senzualno ćete izgledati u pink kaputu sa istaknutim kaišem, ispod kog će se nazirati crne pantalone. Druga varijanta koja može da razbije intenzivnu boju ovakvog kaputa ogleda se u njegovom sparivanju sa svetlim farmerkama. Neizostavite ni karirane dezene ove jeseni kada su kaputi u pitanju, koji se odličnu slažu uz crne pantalone i tamniji džins.

KAKO IH KOMBINOVATI UZ SUKNJE I HALJINE?

Maslinasto zeleni kaput sa tri – četvrt rukavima kao stvoren je za prohladne jesenje dane. Ispod njega će vam savršeno pristajati tvid suknja koju ćete upariti sa crnim gležnjačama. Ako ste u potrazi za romantičnim stajlingom, fokusirajte se na usku pripijenu sivu haljinu do kolena koja će idealno izgledati uz teget plavi kaput. U ovoj kombinaciji vam samo preostaje da potražite beretku nežnije plave boje.

Zamislite sebe u nekom od ovih kaputa i istaknite ove jeseni vaš istančan ukus.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group