Džulija Roberts u haljini Alexander McQueen na crvenom tepihu imala je skrivenu poruku

Skrivena poruka na haljini koju je Džulija Roberts odabrala za premijeru svog novog filma "Ulaznica za raj"...

Nova sezona koja počinje izgleda će biti veoma bogata dugoočekivanim filmskim premijerama, koje su već postale predmet rasprave u svetskoj štampi i ljubiteljima sedme umetnosti. Jedan od njih je i film "Ulaznica za raj", u kojem glume Džulija Roberts i Džordž Kluni. Filmski par se još jednom sreo na snimanjima, a prethodno su zajedno radili u filmovima "Ocean's Eleven" 2001. i 2004. godine, kao i u "Money Monster" 2016.

Dve holivudske zvezde igraju dva razvedena roditelja, koji saznaju da njihova ćerka namerava da se uda za čoveka od kojeg se upravo razvela i putuju na Bali kako bi sprečili ovaj brak.

Premijera filma „Ulaznica za raj” održana je 7. septembra u Londonu, a pojavila se i Džulija Roberts, koja je svojim stajlingom privukla pažnju javnosti. Konkretno, holivudska zvezda je prošetala crvenim tepihom, noseći maksi crnu haljinu sa potpisom Alexander McQueen. Element koji je njen stajling sa crvenog tepiha učinio tako posebnim je dizajn nalik grafitima koji je krasio haljinu. 2022. godine, godine kada se udala za svog muža Danijela Modera, inicijali njene dece Hazer, Fineus i Henri, reči „ljubav“ i „nada“. Ovo su bili neki od elemenata koji su bili izvezeni na njenoj haljini Alexander McQueen.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group