Điđi Hadid zna kako da izgleda elegantno čak i po hladnom vremenu

U Americi je jesen već zvanično ustupila mesto zimi, ali Điđi Hadid se i dalje pridržava stila koji je prikladniji toplijoj sezoni.

Prošle nedelje, manekenka je napustila kancelarije svog brenda Guest In Residence noseći vintage crnu kožnu jaknu i pleteni kardigan sa uzorkom. Zvezda je, međutim, umesto pantalona odabrala crnu maksi suknju sa prorezom do butina, koju je upotpunila narandžastim čizmama od kože do kolena.

Sličan model suknje bio je bezuslovni favorit na revijama nedavnih kolekcija. Sličan izgled, posebno od teksasa, videli smo na reviji Mashe Popove i Maison Margiele za proleće/leto 2023. I sama Hadid se takođe u brojnim prilikama odlučila za sličnu odeću, uključujući i ovog oktobra kada je nosila Roberto Cavalli vintage teksas suknju kako bi proslavila rođendan svoje sestre Bele. U ovom slučaju, za suknju, što je duža, to je definitivno bolja, pa slobodno kupite sličan model!  

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group