Điđi Hadid pokazala dva moderna stajlinga u jednom danu

Điđi Hadid nas je oduvek oduševljavala modernim odevnim kombinacijama, bilo na zvaničnim događajima ili u ležernim prilikama.

Mlada majka stalno predlaže nove, sveže stilske predloge, od kojih većina odgovara svim tipovima tela i stilovima. Ovaj put, manekenka je primećena u Njujorku gde je izašla da promoviše drugu sezonu svoje emisije Next in Fashion, u dva kontrastna stajlinga. Prvi je bio potpuno beli izgled, koji je upotpunila savršenim baletankama. Drugi je bio vesela, živahna ombre haljina, uparena sa kožnim čizmama do kolena.

Njen jutarnji stajling sastojao se od prevelikog belog blejzera, koji joj je sezao do butina. Ispod je nosila šorts, belu rolku i bele neprozirne hulahopke, u kombinaciji sa elegantnim baletankama brenda Ayede. Bela torba sa zlatnim naramenicama, bele ovalne naočare za sunce i par zlatnih bisernih minđuša upotpunile su njen sofisticirani izgled.

Drugi izgled dana bio je svetliji i ležerniji. Điđi je primećena kako šeta gradom u ombre haljini dugih rukava u tamno narandžastoj, pastelnoj, zelenoj i plavoj boji. Kombinovala je sa smeđim čizmama sa četvrtastim vrhom i svela na minimum svoje aksesoare odlučivši se samo za zlatne minđuše i prstenje.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group