Demi Mur na stilski način nosi čak i "ružni džemper"

„Ružni džemper“, posebno u svojoj božićnoj verziji, je odeća koju volimo i mrzimo. S jedne strane prkosi svim pravilima estetike, a s druge asocira na neke od naših najlepših i najprijatnijih uspomena i, možda im se zato vraćamo iznova. Pa ipak, Demi Mur je uspela da integriše čak i ovu "ružnu" stvar u stilski look.

U novom postu koji je objavila na Instagramu, 59-godišnja glumica pozira u džemperu sa zelenim i crvenim zimskim motivima koji je nosila u kombinaciji sa ležernim farmerkama. Sudeći po kutijama i kesama koje su raštrkane oko nje, verovatno je upravo otvorila svoje božićne poklone.

Nešto pre Nove godine, Mur je napravila još jedan post, sa svim rođacima i prijateljima sa kojima je provodila praznike u velikoj dnevnoj sobi. Na najugodnijoj fotografiji koju smo mogli da zamislimo, svi su pozirali oko impozantnog kamenog kamina, u prostoru sa udobnim sofama, foteljama, jastucima i ne jednom, već pet jelki sa poklonima.

Pogledajte novi post Demi Mur:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group