Da li želite elegantan izgled na plaži? EVO šta vam je potrebno!

Savršena odeća za plažu uvek je upotpunjena pravim peškirom. Mi smo prikupili najlepše.

Poslednjih godina peškir za plažu definiše beachwear stil, baš kao i naš kupaći kostim. Vodeće modne kuće u svoje kolekcije dodaju impresivne peškire za plažu, dokazujući da ovaj predmet ne samo da ima korisnu ulogu već nam pomaže da izgledamo stilizovano. Peškir nam pomaže da se osećamo čisto, suvo, iako mnogo puta deluje kao idealan dodatak da osetimo udobnost, luksuz i stil - gde god da se nalazimo, bilo u našem omiljenom baru na plaži ili na zlatnoj peščanoj plaži iz snova.

Bez obzira da li planirate da svoj odmor provedete na plaži ili tražite osveženje na nekom od gradskih bazena, peškir će vam svakako trebati. Ali kako da odaberemo idealan peškir za plažu? Pre svega, trebalo bi da se uverite da je mekan, da dobro upija vodu i da je izrađen od kvalitetnih tkanina.

Možete kombinovati peškir sa svojim kupaćim kostimom odabirom odgovarajućih nijansi ili možete stvoriti kontraste odabirom peškira jarkih boja i otisaka poput cveća ili egzotičnih uzoraka. Pomoću peškira stvorite zabavan izgled na plaži, jer je upravo to ono što tražimo tokom leta.

U galeriji pogledajte naš izbor i pronađite peškir za plažu koji vam najviše odgovara.

 

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group