Critics Choice Awards 2023: Ovo su bile najbolje obučene zvezde

Ponovo je 2023. crveni tepih dočekao holivudske zvezde, a javnost je jedva čekala da kritikuje njihove stajlinge na 28. dodeli nagrada Critics Choice Awards. Ko je „ukrao šou“ i osvojio svojim stajlingom?

I da, crveni tepih će od sada biti u glavnim vestima, a poznate ličnosti će davati sve od sebe da svojim pojavljivanjem impresioniraju javnost. Prošle nedelje je bila dodela Zlatnih globusa, gde nas odevne kombinacije nisu impresionirale onoliko koliko smo očekivali, a sada su najveće holivudske zvezde prošetale čuvenim tepihom za 28. dodelu nagrada Critics Choice Awards u hotelu Fairmont Century Plaza u Los Anđelesu. Domaćin je bila komičarka Čelsi Hendler, a ceremonija je odata počast najvećim dostignućima filmskih i televizijskih producenata u protekloj godini.

Na ovoj ceremoniji izbor stajliga bio je definitivno šarenolik, od minimalističkih do šik i sofisticiranih haljina. Pogledajte u galeriji kako su izgledale poznate dame na 28. dodeli nagrada Critics Choice Awards i procenite sami!

« 11 12 13 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group