Moda - Stil

BOSS Cruise 2017 ženska kolekcija

Ženska moda sa potpisom brenda Boss nastavlja svoj put evolucije, uz lakoću i precizni dodir koji leže u srcu nove Cruise 2017 kolekcije…

Umetnički direktor brenda, Džejson Vu, istražio je svoju unikatnu estetiku još dalje, kombinujući ženstvenost sa linearnim formama. Siluete su opuštene sa spuštenim ramenima, a nepogrešivo ženstvene sa čistim i jasnim linijama i drapiranim materijalima.

Predivni fluidni oblici mogu se videti u preciznosti izrade. Opušteni top i haljina imaju dezen ševrona isečen od kože, povezan sa svilenim šifonom koji odiše lakoćom i prozračnoćšu, predstavljajući nam novi uvid u DNK Boss tehničkog dizajna.

Osećaj geometrije pojavljuje se čak i na onim najmanje očekivanim mestima, poput savršenih plisea na nežno pink suknji, čistih linija na elegantno drapiranoj haljini, ili prefinjenoj večernjoj haljini sa detaljima ševron veza.

Večernja toaleta je takođe ublažena. Smokinzi su dobili lakše siluete, drapirani su i upareni sa opuštenim pantalonama ili preprađeni u stilu jakne, dok detalji fraka daju pokret i ženstvenost inače muškim predmetima. Kaput do kolena je ukrašen dugačkim frakom, koji pruža vizije obrisa noge, dok je jednostavni smoking ulepšan satenskim šalom. Elegantna koktel haljina dekorisana je resama, koje detaljno naglašavaju svaki pokret tela.

Paleta boja nove kolekcije sadrži svetlu, grejpfrut pink i detelina zelenu boju. Monohromatski izgledi i dalje igraju glavnu ulogu, dok crna, bela i najbleđa siva boja održavaju večernji izgled modernim i čistim.

Što se tiče aksesoara, u ponudi su nove sandale espadrile sa nepogrešivom estetikom leta, dok su mokasine sa špic vrhovima glavna referenca muške formalne garderobe. Boss Bespoke torba predstavljena je od novog materijala, ali i od već poznate kože. Luksuzne klač torbice i mini torbe sa lančićima bez mnogo truda ulepšavaju svaku odevnu kombinaciju – to je poruka sezone Boss brenda!

D.Ć.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group