Blejzer + farmerke - dobitna kombinacija

Predstavljamo vam 30 odevnih kombinacija koje uključuju dva omiljena komada svih žena - farmerke i blejzer...

Farmerke predstavljaju komad odeće koji može da ide uz sve, ali koje se nose samo u ležernim i neformalnim izlascima. Kada se izlazi na neku večeru ili svečani događaj zna se - haljina, ili suknja uz košulju su obavezne. Međutim, došlo je vreme da se i to promeni. Farmerke su jednostavno deo nas i ne možemo da ih se odreknemo, pa čak i ako se nađemo u situaciji gde „mora“ da se nosi nešto svečanije.

Zato postoje razni različiti načini da uklopite druge komade odeće sa farmerkama, koji če vaš stajling učiniti elegantnim i vrlo modernim.

Blejzer je savršeni komad koji treba da izaberete kada birate odeću uz farmerke. Za razliku od sakoa, blejzer je manje formalan, ali je elegantiji od obične jaknice ili kardigana, a istovremeno je i udoban i pruža više pokretljivosti gornjem delu tela.

Pošto smo odabrali blejzer kao savršeni deo vašeg elegantnog stajlinga, predstavljamo vam 30 kombinacija koje će vas sigurno inspirisati za sledeći izlazak!

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group