Amal Kluni u najglamuroznijoj haljini za leto

Amal Kluni je uvek inspiracija kada je u pitanju kancelarijski kodeks oblačenja.

Poslednjih meseci, međutim, Amal sve više dodaje glam elemente u svoju garderobu. Nedavno smo je videli u farmerkama i topu od metalik kristala, a sada je pokazala da je pravi majstor za šljokice.

Amal Kluni trenutno uživa na odmoru na jezeru Komo sa suprugom Džordžom Klunijem. Za svoj večernji izlazak izabrala je glamurozni seksi izgled, mini haljinu sa šljokicama i čipkastim detaljima brenda Ermanno Scervino. Odabrala je sirena nijansu menta zelene koja je istakla njenu preplanulu kožu i bogatu smeđu kosu.  

U svojim nastupima na crvenom tepihu, Amal Kluni pokazuje da voli cvetne šare i smele boje koje uvek izazivaju senzaciju. Sada nam pokazuje da su i šljokice deo njenog stila. Mini haljina sa šljokicama je idealna za letnje večeri, posebno u svetloj nijansi poput mente. Kombinujte je sa sandalama sa visokom potpeticom ili čak sa ravnim sandalama sa tankim kaiševima i izgledaćete glamurozno kao voljena žena Džordža Klunija! 

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group