8 ideja za nošenje oversized košulje

Nisu svi dani isti da bismo uvek imali inspiraciju i vremena za kreiranje modernih stajlinga.

Postoje dani kada želimo laganu odeću i stajling za koji nam nije potrebno više od 5 minuta. U ovom slučaju, basic komadi postaju naše rešenje, posebno oversized košulja.

Nikada ne potcenjujte vrednost oversized košulje jer je toliko udobna i svestrana da se može nositi na različite načine. Možete je nositi raskopčanu sa topom i farmerkama, preko slip suknje ili sa slip haljinama, sa šortsevima visokog struka i naravno preko kupaćeg kostima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

Bela košulja je uvek prvi izbor, ali ako volite boje ne oklevajte da izaberete neku u roze, narandžastoj ili čak zelenoj. Takođe, to je komad koji se može nositi u svim godišnjim dobima i iz ovih razloga ne bi trebalo da bude odsutna iz vaše garderobe.

Ovo potvrđuju i „it“ devojke. Jedan pogled na Instagram i shvatićete da je predimenzionirana košulja od pamuka ili lana postala njihov omiljeni komad. U galeriji pogledajte 8 ideja kako da je nosite sada i tokom jeseni.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group