7 navika koje imaju dame sa stilom

Stil je nešto što se ne dobija novcem i skupom garderobom...

Žena uvek može izgledati fantastično, bilo da ima dosta novca ili ne. Brend odeće takođe nije bitan, jer i osoba sa takvim stvarima u svom stajlingu može izgledati potpuno suprotno od željenog efekta.

Ako želite pokušati da izgradite svoj stil bez mnogo muke, pogledajte kakve navike imaju one osobe koje u bilo kojoj odeći izgledaju savršeno:

1. Ne kupuju stvari koje im se plasiraju u magazinima

Niti kopiraju stil žena koje vide na internetu i street style blogovima. Iako je jednostavno pregledati galerije na Pinterestu ili drugim sajtovima u potrazi za stilom, ne mora značiti da je dobra ideja obući se potpuno isto kao neka druga osoba. Sa druge strane, treba da znate da mnogi brendovi poznatim street style damama koje možemo videti na svakoj Nedelji mode poklanjaju odeću kako bi ih žene, koje ih pomno prate kupile te iste stvari.

Pogledajte u različitim radnjama odeću koja će vam se svideti, a koju ćete moći da kombinujete uz mnogobrojne odevne komade koje već imate u svom garderoberu.

2. Ne plaše se ni jedne radnje - u svakoj će pronaći ono što im treba

One ulaze u svaku radnju, bilo da se u njoj prodaje skupa, jeftina, elegantna ili sportska odeća. Ona u svakoj može pronaći tačno šta joj treba, bez mnogo gubljenja vremena.

3. Znaju da se obuku prema sopstvenom stilu

Sigurno znate jednu osobu kojoj se često dešava da je pitaju za odevni komad koji je kupila odavno. Da, možda taj komad izgleda odlično, ali je suština u načinu na koji je stilizovana.

4. Uvek izgledaju drugačije od drugih

Kada sve devojke nose štikle, ona će nositi patike, farmerke ili kombinezon kada druge budu nosile haljine i tako dalje. Neke male stvari će ih uvek činiti drugačijim od ostalih, a samim tim i stilizovanijim.

5. Shvataju da ih brendovi ne čine „kul“

Možda zvuči kao kliše, ali mnoge stilizovane žene koje izgledaju uvek odlično znaju da im za to nisu potrebne ksupe tašne, majice ili haljine. One će izgledati odlično i u izbledeloj sivoj majici i farmerkama, samo jer su pune samopouzdanja i nije briga šta drugi misle.

6. Nisu robovi mode

Žene sa stilom imaju svoju priču koju prate i ne zanimaju ih trendovi koji dolaze i odlaze. Računaju na bezvremene komade koje već imaju i  koje samo dopunjuju s vremena na vreme.

7. Ne oblače se da bi ih neko drugi smatrao modernim

One se oblače radi sebe i svog ličnog zadovoljstva. Pre Nedelja mode, blogova i ostalih izvora koji nameću trendove, one vole ono što jesu i svoj jedinstveni stil.

Verujte nam: nije važno da li nosite Alexander Wang cipele, jer u njima ne budete znali da hodate - niko vas neće smatrati modernim

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group