60 neodoljivih stajlinga za svečane događaje tokom leta

Iako smo u poslednjem mesecu letnje sezone, pred nama su dugi i topli dani kada nas očekuju zabave na otvorenom, kokteli sa prijateljima, venčanja...

Kako odabrati pravu odevnu kombinaciju za svečane prilike tokom tople sezone?

Ukoliko ste u najlepšim godinama života i očekuju vas rođendani ili zabave sa vašim prijateljima na kojima želite da zablistate predlažemo da odaberete haljinu koja je pre svega mladalačka, moderna, u skladu sa trendovima i vašim ličnim stilom. Izaberite model koji će vam pružiti udobnost i odevnu kombinaciju u kojoj ćete moći da se zabavljate i igrate do kasno u noć. Odaberite odgovarajuće aksesoare, jednostavnu frizuru i neutralnu šminku.

Ako je u pitanju koktel ili zabava na otvorenom možete odabrati klasičnu i sofisticiranu haljinu koja će naglasiti vaš prefinjeni ukus. Odaberite modele od kvalitetnih materijala jednostavnog kroja koji ne otkrivaju previše. Gola leđa su sasvim dovoljna, dok će visoke potpetice začiniti vaš izgled na najbolji način.

Ukoliko ste gost na svadbi ili idete na neki formalniji događaj, svedena odevna kombinacija je najbolji izbor. Možete da odaberete klasičnu haljinu pencil kroja ili maksi haljinu sa svetlucavim detaljima ili zanimljivim isečcima. Odaberite modne dodatke koji će finiširati vaš senzualni izgled na najbolji način.

Izabrali smo za vas 60 sjajnih odevnih kombinacija koje vam mogu poslužiti kao inspiracija ukoliko vas ovog leta, a i početkom jesni očekuje neki svečani događaj gde želite da zablistate u punom sjaju.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group