5 stilskih saveta za savršeno moderni februar

Mali stilski saveti koji će vas učiniti najbolje obučenim…

Početak novog meseca je savršena prilika za malo osveženje u našem stilu. Nove kombinacije, drugačiji izgledi, stilska inspiracija i naravno neki korisni stilski saveti će vam pomoći da osvežite svoju dnevnu odeću i često poboljšate neke greške koje ste ranije pravili. Šta treba da znate?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Pravilo "4 stavke"

Mnogi stilisti se zaklinju u ovu formulu. Na primer, košulja i suknja se ne mogu smatrati kompletnim autfitom, jer predstavljaju samo odeću. Ali ako dodate ogrlicu i blejzer, stvorićete totalni izgled. Poenta je da kreirate pametne autfite i smislite moderne načine da ih nadogradite.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Ne trudite se previše

Ako svaki put kada se spremate, provedete dosta vremena ispred ogledala i sa čudom gledate u svoj garderober, onda nešto nije u redu. Stil je način izražavanja i trebalo bi da izađe iz vas bez napora. Ne trudite se previše da stvorite savršen izgled i nosite ono u čemu se osećate lepo.

Važnost donjeg veša

Osnovni uslov za stvaranje izgleda bez stilskih grešaka je ulaganje u pravi donji veš. U suprotnom, odeća neće imati željeno pristajanje i vaš autfit će izgledati čudno. Vaše donje rublje treba da pruži neophodnu podršku i savršeno pristaje silueti, tako da se osećate prijatno u svakom trenutku dana.

Obratite pažnju na detalje

Košulja koja nije dobro upasana, izlizana torba ili par cipela, pokidani porub, kombinacije boja koje su nam delovale skladno... Sve su to mali detalji, koji na kraju nisu nimalo beznačajni, jer mogu učiniti izgled urednijim. Nakon što osmislite svoj autfit, pogledajte u ogledalo i pokušajte da ispravite svoje stilske greške.

Bonus:

Pažljivo birajte modne trendove

Žene koje se ističu svojim stilskim odabirom znaju da svake sezone vredi pročitati sve o modnim trendovima, ali su prilično selektivne u pogledu onih koje usvajaju. Ako razmišljate o usvajanju poznatog trenda, naravno da to vredi učiniti, ali pokušajte da ga prilagodite sopstvenoj estetici. Eksperimentišite sa stajlingom dok ne postignete željeni rezultat, odnosno onaj u kome se osećate samopouzdano.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group