5 stilskih saveta u koje se zaklinju modni insajderi ovog leta

Pored modnih trendova i predloga koje nam brendovi daju svake sezone, za naš stil je podjednako važno da sledimo i neke vanvremenske savete koji obećavaju sofisticiranost.

Modni insajderi su, nakon mnogo istraživanja, došli do nekoliko stilskih saveta koji imaju sposobnost da poboljšaju naš izgled. Kako se leto bliži, naša pažnja se okreće obnavljanju letnjeg stila, a sledeći saveti će nam pomoći da postignemo svoj cilj.

Stilski savet br.1

Modni insajderi veruju u stilsku vrednost heklanih komada. Heklanje se odnosi na tehniku pletenja koja očigledno nije nova, ali je poslednjih godina dobila svojih pet minuta. Heklani komplet idealan je za izgled na plaži, dok na primer, heklani top ide savršeno uz pantalone visokog struka i šortseve i može se nositi od jutra do mraka. Ovi komadi koji su sinonim za boemski stil će na sjajan način ažurirati vašu odeću ovog leta.

Stilski savet br.2

Kompleti ili kako ih modni insajderi nazivaju twin setovi su najpametniji dodatak vašoj letnjoj garderobi. Stavljajući praktičnost i lakoću na prvo mesto, kao glavne pokretače letnjeg odevanja, twin setovi su definitivno jedan od najboljih izbora koji možete napraviti. Možete ih nositi u kompletu i tako lako kreirati moderan stajling ili ih nositi odvojeno sa različitim odevnim komadima. To znači da sa samo dva odevna komada možete kreirati nekoliko stajlinga.

Stilski savet br.3

Modni insajderi svoju garderobu tokom leta obogaćuju lanenom odećom. Tkanina o kojoj je reč je lagana i prozračna, stoga je idealna za letnje mesece. Shodno tome, zalihe odeće od ovog materijala rastu tokom leta. Ovaj element u kombinaciji sa bezvremenskom elegancijom kojom lan odiše, čine ga jednim od prvih izbora modnih stručnjaka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monikh (@monikh)

Stilski savet br. 4

Udobne haljine, pantalone visokog struka, košulje i suknje su pametan način da se izborite sa visokom temperaturom bez kompromisa u pogledu stila. Ovi komadi ležernog kroja će učiniti da se osećate udobno i neće se lepiti za telo tokom najtoplijih dana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMELIE LINDMARK (@emitaz)

Stilski savet br. 5

Modni insajderi svoju klasičnu kožnu torbu zamenjuju torbom od slame. Materijali poput rafije izgledaju najbolje tokom leta, pogotovo u kombinaciji sa laganom odećom u svetlim nijansama. U novim kolekcijama brendova možete pronaći torbe od slame svih veličina i stilova, tako da možete izabrati pravu za kancelariju, laganu šetnju gradom ili večernji izlazak.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group