5 saveta koji će učiniti da svaka vaša odeća izgleda SKUPO

Glavni cilj prilikom kreiranja svakodnevnog stajlinga je da izgledate što je moguće negovanije, urednije i elegantnije.

To su pridevi koji asociraju na status vrhunskih modnih komada, onih koji imaju potpis luksuznih kuća i koštaju znatno više od proseka na modnom tržištu.

U stvarnosti, međutim, izgledati elegantno, negovano i luksuzno ne mora da se izjednačava sa potencijalnim bankrotom. Naprotiv, sve ovo možete postići jeftino ukoliko znate nekoliko zlatnih stilskih pravila.

Odgovarajući stajling može učiniti da svaka odeća izgleda neuporedivo šik i potpuno luksuzno, a da pritom ne morate da potrošite čitavo bogatstvo. Kako je to moguće? Nastavite da čitate i otkrićete „zlatne” savete, koje su nam poverili stilisti, a nama prenele modne influenserke.

Obratite pažnju na izgled svakog komada: Da biste izgledali luksuzno, prvo obratite pažnju na stanje odeće i uverite se da odeća nije izgužvana ili oštećena.  

Metalni detalji: Važno je obratiti pažnju i na metalne detalje na odeći i aksesoarima, jer oni često oduzimaju stilske poene umesto da ih dodaju. Izbegavajte sjajne srebrne detalje i smelo zlato.

Izaberite jednobojni izgled: Bez obzira koliko puta smo ovo do sada izgovorili ne možemo dovoljno da naglasimo vrednost monohromatskih kompleta. Nijanse neutralnih i tamnih boja će uvek istaći vaš izgled.

Investirajte u kvalitetne teksture: Birajte odeću sa efektom kože, somota, satena, pamuka i kašmira, koja će svaki vaš izgled učiniti ne samo elegantnim već i luksuznim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pam Arias (@pamarias)

Rukavi sa volumenom: ovo je veliki trend poslednjih godina na haljinama, kaputima i topovima. Voluminozni rukavi, međutim, osim što su u trendu, takođe su dodir koji izgledu dodaje nekoliko luksuznih poena.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group