5 pravila kojih se pridržavaju žene sa sofisticiranim stilom

Stilski saveti koje slede žene sa najelegantnijim izgledom.

Danas vam otkrivamo 5 stilskih pravila kojih se uvek pridržavaju žene sa autentičnim stilom i sofisticiranim izgledom. Ovo su stilski saveti koji će vas u mnogim situacijama učiniti ikonom stila i tiču se pre svega obaveznih komada, koje morate imati u svojoj garderobi bez obzira na trendove, godišnje doba i vremenske prilike.

Kada ste u nedoumici... verujte ovim pravilima stila:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelsey Simone (@k.els.e.y)

Pravilo stila br. 1

Kada se stilski pokolebate i ne možete da se opredelite za autfit, odlučite da kreirate jednobojnu odevnu kombinaciju. Tako ćete lako i brzo razlikovati komade u nijansi koja vam najviše odgovara i stvorićete siguran autfit bez stilskih nezgoda.

Pravilo stila br. 2

Plisirane suknje će vašem izgledu dodati mnoge tačke ženstvenosti. One su nepravedno zapostavljen komad u ženskoj garderobi, koji ima veliku stilsku vrednost u izgledu, bilo u kancelariji ili u izlasku.

Pravilo stila br. 3

Blejzeri su vaši najbolji prijatelji. Bez sumnje, oni imaju ulogu MVP-a u svakoj modernoj garderobi. Fleksibilni su, elegantni i u potpunosti zadovoljavaju stilske zahteve svake žene sa sofisticiranom estetikom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

Pravilo stila br. 4

Svetloplava košulja koja vam pristaje kao rukavica smatra se neophodnom. To je neprolazni komad u profesionalnim nastupima, koji će savršeno izgledati u svakodnevnim odevnim kombinacijama. Obratite posebnu pažnju na njegovo pristajanje, jer što vam je laskavije, to ćete izgledati elegantnije.

Pravilo stila br. 5

Investirajte u par visokokvalitetnih kožnih čizama. To su bezvremenske čizme koje žene sa autentičnim stilom vole i uvek im poklanjaju poverenje. Investirajte u par sa luksuznom teksturom i nijansom koji najbolje odgovara vašim stilskim preferencijama.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group