4 stvari koje bi stilisti rado bacili iz vašeg ormara

Njeno ime je Mikaela Erlanger.

Ona je jedna od najpoželjnijih stilistkinja na svetu i tome je znatno doprineo njen angažman kod dve dame, Lupite Njongo i Dženifer Hadson.

Ona je sastavila spisak odeće koja treba da nestane iz garderobe svake žene. Kao rezultat toga, postoji dobra šansa da u našim ormarima (na kraju) zavlada red.

Verovatno u svom ormaru imate odeću koju ne volite da nosite, ili onu koja vam se dopada - ali vam jednostavno ne odgovara. Svaka žena ima u ormaru takve "dragulje".

Rasparene čarape

Svako od nas ima čitavu kolekciju pojedinačnih čarapa (znate - mašina za veš redovno jede po jednu čarapu). Erlanger savetuje da prvo oslobodite svoje ormare usamljenih čarapa. Učinite vaš život lakšim ujutru.

Bele majice u lošem stanju

Bela majica je odličan odevni komad, ali sve majice u lošem stanju definitivno bi trebalo izbaciti iz ormara. Čak i ako su vam to omiljene majice, morate da se pomirite sa činjenicom da nikada neće biti nove, što onemogućava ponovnu upotrebu. Bela majica mora da bude snežno bela, inače često izgleda prljavo.

Neudobne cipele sa visokom potpeticom  

Pogledajte u svoje cipelarnike. Verovatno imate cipele koje su lepe, ali nažalost ne možete hodati u njima. Ukoliko ste ih nosili i ispostavilo se da je potpetica viša nego u radnji, ili imate bolove u nogama – otarasite se ovih cipela. Napravite mesta za nove, podjednako lepe, ali definitivno udobne cipele.

Farmerke koje ne odgovaraju vašoj silueti

Farmerke vremenom menjaju svoj oblik, tako da je sasvim normalno da posle izvesnog vremena ne odgovaraju našem telu. S vremena na vreme, pregledajte i isprobajte farmerke i izbacite one koje ne nosite i koje vam više ne pristaju. Ovo će vas spasiti ujutru kada birate šta da obučete. Dok isprobavate sve modele iz ormara verovatno ćete shvatiti da 80% nije pogodno za upotrebu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group