3 stila pantalona koje će laskati svakoj figuri

Imamo sreće što živimo u vremenu kada moda postaje sve inkluzivnija, a standardi lepote ostaju strogi samo u industriji modelinga.

Ipak, predrasuda da se određene stvari „mogu” nositi samo sa jednom vrstom figure i dalje je jaka. Pokušavamo da dokažemo suprotno i govorimo o tri osnovna stila pantalona koje će odgovarati svima bez izuzetka i uvek će izgledati relevantno.

Palazzo

Na vrhuncu popularnosti ove sezone su palazzo pantalone. Ovo su pantalone koje se šire od kukova prema nogavicama i postale su moderne sredinom prošlog veka. Zahvaljujući obimnom kroju, ovaj model će povoljno naglasiti struk i sakriti sve nedostatke. Suprotno popularnom verovanju da su široke pantalone pogodne samo za visoke devojke, apsolutno svako može i treba da nosi palazzo.

Zvonarice

Još jedan svestrani komad koji se iznenada pojavio na modnoj sceni su farmerke i i pantalone zvonastog kroja. To je silueta koja grli kukove, ali se širi od kolena do rubova nogavica. Prvobitno značenje ovih pantalona bilo je da se ispod njih mogu sakriti visoke potpetice, međutim, u njima vidimo mnogo veće prednosti. Pantalone visokog struka su fantastične za produžavanje i izduživanje nogu, a ovaj model će pristajati bilo kojoj figuri. Provereno!

Ravan kroj

Ako su palaco i bootcut stilovi u trendu, onda nas pantalone ravnog kroja ne napuštaju iz sezone u sezonu. Jednostavno je nemoguće zamisliti klasičniji i univerzalniji model. Ovaj model pantalona povoljno naglašava struk i istovremeno sakriva sve one mane koje bismo želeli da sakrijemo.  

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group