Moda - Stil

20 šik zimskih poslovnih kombinacija

Zima sve glasnije kuca na vrata domova širom sveta.

Ako ste među onima koji ne rade od kuće, i odevanje za posao je vaša svakodnevica, možda bi trebalo da obratite pažnju na aktuelne trendove po pitanju poslovnog stajlinga. Oni vam mogu doneti pregrš inspirativnih ideja koje će razbiti monotoniju u vašem ormaru. Od elegantnih kombinacija do vrlo ležernih poslovnih izdanja, sakupili smo za vas u našoj galeriji fantastične zimske autfite za jednu savremenu poslovnu ženu, koja drži do svog izgleda.

IZBOR BOJE JE ZADATAK BROJ JEDAN

Ove zime akcenat je na pastelnim i svetlim nijansama, belim i sivim tonovima koji čine da se sa lakoćom uklapate u zimsku idilu. Ako ste ljubitelj monohromatskih izdanja, ne propustite priliku da ove zime istražite tu mogućnost pri odevanju. Takođe mornarske varijante i žuto-smeđi tonovi su na samom vrhu liste najtraženijih boja. Ne plašite se ni nekih smelih tonova koji će vašu pojavu istaći na svakom koraku.

ŠTA NOSITI?

U centru pažnje ove sezone posebno su džemper-haljine, koje doprinose vašoj ženstvenosti i ujedno su dovoljno tople za hladne zimske dane. Savršen dodatak uz njih su svakako duboke čizme i krzeni kaputi. Poslovne pantalone u kombinaciji sa blejzerima su i dalje na tronu kada je poslovni izgled u pitanju. Njih možete učiniti modernijim kombinujući ih sa ovrsized džemperima ili senzualnim dolčevitama.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group