20 jednostavnih kombinacija sa teksas jaknom

Teksas jakne nikada neće izaći iz mode...

One predstavljaju komad odeće koji ima dugu istoriju i koje su i dan danas često viđene. Prvo su stvorene za radničku klasu, a kasnije su polako počele da se „šire“ i po ostalim slojevima društva. Prvo su ih najviše nosili pankeri, rokeri i ostala društva koja su bila u tom „fazonu“. Danas se mogu videti bukvalno svuda - u elegantnijim, opuštenim i poslovnim kombinacijama.

Ono što je najbolje kod teksas jakni jeste da ne izgledaju previše formalno, a opet daju neku dozu trenda i luksuzna. Kako su godine prolazile, tako se i način njenog nošenja menjao - od klasične teksas jakne uz teksas farmerke, do kratke „bolero“ teksas jaknice ili mini suknji. Sve zavisi od toga šta volite i za koju vrstu izlaska se spremate. Za opušteni odlazak u kafić, klasična tekas jakna uz kapri farmerke ili helanke (ako želite skroz opušteni stajling) je sasvim solidna kombinacija, dok se za večernji izlazak možete opredeliti za kratku, već spomenutu, bolero teksas jaknu i haljinu ili da haljinu zamenite majicom i suknjom dubokog kroja. Naravno uz sve to idu štikle, dok se sa opušteniju varijantu biraju baletanke, ravne sandale, plitke cipele ili Starke.

Kombinacija ima bezbroj, a vi pogledajte galeriju fotografija i izaberite stajlinge koji su po nama najbolji.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group