Moda - Stil

20 izuzetnih kombinacija sa somotnim čizmama iznad kolena

Jesen je došla drage dame, i mada još uvek samo kalendarski, neminovni hladniji dani lagano dolaze.

A gde je jesen tu su i čizme. Ovog puta preskačemo sve kožne i gumene varijante i u potrazi smo za nešto izazovnijom i elegantnijom varijantom. U tom pogledu osvrćemo se na somotske čizme, koje deluju tako nestvarno, da je prosto šteta ne prošetati u njima dok vreme još uvek dozvoljava.

Naš adut u rukavu ove jeseni su somotske čizme iznad kolena koje ženskoj pojavi daju garciozan i izražajan izgled. Među najatraktivnijim varijantama su svakako bež, smeđe, crne, marsala, sive i bordo kombinacije koje izgledaju tako odvažno uz širi opseg jesenje garderobe. Od visokih potpetica, pa sve do posve ravnih i namenjenih za svakodnevno nošenje. Pokazaćemo vam danas uz šta ih možete ove jeseni nositi.

KOMBINACIJE SA FARMERKAMA I PANTALONAMA

Ako ste u potrazi za ležernim ali zaista elegantnim autfitom vaš izbor mogu da budu crne somotske čizme, uske teksas farmerke i crni blejzer. Ukoliko vam je potrebna još opuštenija varijanta ublažite svoju pojavu laganim džemperom svetlije boje, koji se odlično slaže sa svetlim džinsom i bordo čizmama. Nežne cvetne bluze i uske ženske pantalone kao stvorene su za romantične izlaske, uz dodatak u vidu marsala somot čizama.

KOMBINACIJE SA SUKNJAMA I HALJINAMA

Ove čizme savršeno izgledaju u kombinaciji sa mini suknjama i haljinama šireg spektra. Uska cvetna haljina, izgledaće vrlo privlačno ako uz nju budete nosili čizme od somota iznad kolena tamnije braon nijanse. Takođe ako tražite zaista izražajan autfit koji privlači pažnju, somot od glave do pete u obliku elegantne haljine i sivih čizama, može da bude vaš jesenji izbor.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group