Zara košulja koja će upotpuniti svaki vaš letnji look

Košulja koju možete nositi od jutra do mraka...

Kada pakujemo kofer pre odlaska na odmor, želimo da ponesemo sve one odevne komade u kojima se osećamo prijatno, ali koji nam dobro pristaju.

Želimo da nam komadi koje biramo za kreiranje stajlinga na odmoru pružaju udobnost i stil, ali i budu u skladu sa našim raspoloženjem. Komadi kojima možemo postići bezbrižan letnji izgled kakav priželjkujemo su raznovrsni, poput haljina, prozračnih pantalona, kimona, parea, pa čak i košulja. Sa većinom ovih komada možemo kreirati odeću za dnevne i noćne izlaske.

Najudobniji i idealni komadi od kojih se nećemo odvajati su nesumnjivo oni koji će kombinovati sve gore navedene karakteristike i jedan komad se posebno izdvaja. Za elegantan i moderan izgled na ostrvu, u Zari smo otkrili košulju od koje se nećete odvojiti jer je ujutro možete nositi u kombinaciji sa kupaćim kostimom, popodne možete šetati u njoj i kombinovati je sa ravnim papučama i kaišem u struku, a uveče će vam pomoći da kreirate prozračan i jedinstven izgled.

Konkretno, dugačka vezena košulja sa okruglim izrezom iz Zare bele je boje i njen vez je potpuno letnji jer prikazuje korale, morske zvezde i druge motive inspirisane morem koji savršeno odgovaraju letnjim destinacijama.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group