Moda - Shopping

Zara ima savršeni mantil za prolećnu sezonu

Trenč mantil je klasik prolećne mode.

Ne morate više tražiti najmoderniji model nove sezone, jer smo mi pronašli umesto vas!  

Prolećni mantil treba da bude elegantan i udoban, te da idealno odgovara aktuelnim trendovima. Sve ove uslove ispunjava trenč mantil koji se smatra omiljenim mantilom mnogih žena. Lepa vest je da će ovaj klasik ponovo zaživeti tokom tople sezone koja je pred nama.

Pojavio se u kolekcijama mnogih svetskih dizajnera, a zatim i u prolećnim linijima high street brendova. Korisnici interneta već su odabrali model koji će biti „must have“ u narednim mesecima. Reč je o novom modelu iz prolećne kolekcije brenda Zara.

Mantil je predimenzioniranog kroja sa širokim rukavima i delikatno naglašenim ramenima. Trenč ima dvostruko kopčanje, bočne džepove i prorez sa zadnje strane. Uprkos činjenici da je hit model varijacija klasične teme, nije mogao propustiti karakteristični kaiš s kopčom.  Mantil se može kupiti u prodavnicama i na mreži. Dostupan je u samo dve veličine: XX-S i M-L. Prodaje se po ceni od 15,990 dinara.

Međutim, postoje mnogi pokazatelji da će i pored visoke cene ovaj model postati bestseler. Sezona još nije počela, a trenč mantil već ruši rekorde popularnosti na Instagramu. Influenseri su se zaljubili u ovaj model i na Instagramu već postoji mnogo ideja za stajlinge pomoću Zara mantila. Vredno je napomenuti da je bež trenč mantil vrlo svestran i možete ga nositi na više načina. Biće dobar dodatak poslovnim odevnim kombinacijama, kao i onima manje obavezujućim.

Naš savet: nosite mantil u kombinaciji sa farmericama u grunge stilu i sa elegantnom torbom koja je kontrast ovom stilu. Ovaj trenč mantil iz Zare u boji karamele će takođe lepo izgledati uz vaše omiljene prolećne midi suknje i haljine.

Foto:Zara

 M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group