Vanvremenski komadi: 6 kaputa koje ćete nositi bez obzira na trendove

Nijedan zimski izgled ne može biti potpun bez ovog odevnog komada, a razlozi su prvenstveno praktični: svaki kaput će vas zagrejati na hladnoći.

Moda se, stoga, pobrinula da nam ovaj konkretan komad predstavi u najrazličitijim varijantama kako bi mogao da služi različitim potrebama i okolnostima. Takođe se pobrinula za raznovrsnost dizajna, boja i tekstura kako bismo imali mnogo alternativa za zimski stil.

Svaka sezona ima svoje trendove, ali, mimo trenutnih hitova postoje i oni kaputi koji ostaju vanvremenski i stalno su prisutni u garderobi svake žene.

Ako se fokusiramo na boje, svakako crna i kamel su one koje prevazilaze trenutne trendove i stilove. Što se tiče silueta, kaputi sa duplim kopčanjem, velikim reverima i kragnama, midi i maksi dužine nikada ne izlaze iz mode.

Konačno, u pogledu teksture, kožni kaputi – koji su se ove godine vratili kao trend – kao i prošiveni su među najpopularnijim u koje možete investirati i nositi ih u različitim trenucima svog života.

Kapute u koje vredi investirati pogledajte u nastavku, dok u galeriji fotografija možete pronaći aktuelne modele iz novih kolekcija koji će vam olakšati kupovinu.

- Crni kaput

- Kamel kaput

- Wrap kaput

- Midi kaput

- Kožni kaputi

- Prošiveni kaput

« 1 2 3 4 5 6 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group