Top 10 modela farmerki koje ćemo nositi ove sezone

Pronalaženje savršenog para farmerki nije uvek lak zadatak. Međutim, ako uzmete u obzir korisnost i stilsku vrednost farmerki, odmah ćete shvatiti da je vredno truda. Uostalom, razlog zašto farmerke decenijama zauzimaju čvrsto mesto u ženskoj garderobi je to što svaka žena, bez obzira na godine, tip tela i stil, može da otkrije model koji joj najbolje pristaje.

Na sreću svih nas, postoji mnogo modela farmerki i sasvim je sigurno da svako od nas pojedinačno može da pronađe idealan par, u zavisnosti od svojih potreba i preferencija. Naravno, prolećni period, ali i čišćenje koje inače radimo ove sezone u našoj garderobi je savršena prilika da svoju kolekciju obogatite novim farmerkama, koje će vam narednih meseci biti izuzetno korisne.

Prolećne kolekcije brendova su bogate farmerkama, tako da imate mnogo opcija.

Na primer, široke farmerke visokog struka pristaju svim tipovima tela i ističu obline na najženstveniji način. Možete ih nositi od jutra do mraka, kako u ležernim prilikama, tako i u noćnom izlasku. Krop farmerke visokog struka koje omogućavaju vašim zadivljujućim cipelama da dođu do izražaja takođe morate imati, posebno u proleće. Klasični i vanvremenski modeli ravnog kroja svaka elegantna žena bi trebalo da ima u svojoj kolekciji, dok farmerke koje prate obline tela i naglašavaju struk su jedan od najboljih odevnih komada u koje vredi investirati ovog proleća.

U galeriji pogledajte najlepše modele iz high street ponude i odaberite svoje favorite.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group