TikTok made me buy it: Čuveni top iz H&M-a koji su kupili svi influenseri

Više slika

Više slika

Nekada društvena mreža broj 1, ona koju su svi bez izuzetka pratili bez ijednog ažuriranja bio je Instagram.

U poslednje dve godine, međutim, pažnju i ljubav generacije Z i šire osvojio je TikTok, platforma preko koje možete da delite i takođe gledate kratke video zapise sa bilo kojim sadržajem koji vas zanima.

Naravno, ova platforma je oduševila ljubitelje mode, koji na svojim profilima dele stilske savete, stajlinge i „must have“ komade raznih brendova. U stvari, uspeh TikToka, ali i modnih video snimaka koji predstavljaju određene komade je toliki da se često odeća ili aksesaori koje oni preporučuju odmah rasprodaju. Kao što se desilo sa bluzom brenda H&M.

Tačnije, ovog puta bluza rebraste teksture koja je dostupna u raznim nijansama oduševila je modne influensere. Bela sa crnim akcentima i suprotno, u crvenoj, u fuksiji prema Barbiecore trendu, ali i u veoma posebnoj nijansi žute - korisnici na TikTok-u istakli su ovu bluzu kao jedan od obaveznih komada kolekcije brenda ove godine.

@wearherstyle The viral @H&M top is back🤍 #hmhaul #hmtop #wearherstyle #knittop #hmnewin #hmoutfit #femininetops #oldmoneyoutfits #oldmoneygirls #whitetops #haulshopping #shopwithme ♬ follow me for more content like this xo - tana

Zašto je ova bluza toliko popularna?

Njen dekolte je izuzetno lep, dok je ovo bluza koju možete nositi na razne načine od jutra do mraka. Ovakvi komadi su zapravo favoriti Rouzi Hantington-Vajtli, koja ih često nosi, kombinujući ih sa crnim pantalonama i zlatnim nakitom.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group