"Teniski" džemper – najaristokratskiji komad jesenje sezone

Tokom proteklih sezona, toliko smo se navikli na nove popularne mikro-trendove i stilove poput barbicore – da stari dobri prepi stil uoči jeseni izgleda kao nešto poznato, izvorno i stabilno.

Estetika koledža i privatnih škola sa svojim aristokratskim sportovima se nastavlja tokom jesenje sezone. Sve je počelo mini suknjama inspirisanim tenisom koje su modne devojke nosile ne samo na terenu, već i u gradu: one su zaista i dalje najudobnija odeća za vruće letnje dane uz majice i kratke topove.

Sa približavanjem jeseni, mnogo praktičniji atribut teniskih turnira dolazi do izražaja - džemper sa dubokim V-izrezom, naglašen kontrastnim prugama.

Prilikom kreiranja stajlinga nam je, međutim, danas dozvoljeno mnogo više nego u vreme strogih školskih uniformi. Nosite teniski džemper na golom telu sa širokim farmerkama ili ga kombinujte sa maksi suknjom i šarenom rolkom.

Modne kuće su pripremile raznovrsnu ponudu, tako da možete lako naći teniski džemper koji vam se najviše dopada i kreirati zanimljive jesenje autfite.

Predloge pogledajte u galeriji fotografija.

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group