Studio SS22: Najelegantniji komadi iz nove Zara kolekcije koje vredi nabaviti

Zarina nova kolekcija je upravo objavljena i ovo su komadi koji su se izdvojili.

Postoje neki datumi koji mogu uzbuditi svaku ženu koja voli modu. Jedan od ovih su i dani kada izlaze nove kolekcije naših omiljenih brendova. Ovog puta razlog za ovo uzbuđenje je Zarina nova Studio kolekcija za sezonu proleće/leto 2022.

Nekoliko dana pre nego što su komadi kolekcije Studio postali dostupni u e-prodavnici, Zara je objavila kampanju kolekcije. Još jednom, brend je sarađivao sa svetski poznatim umetnicima. Tačnije, fotograf kampanje je Stiven Majzel, film kampanje preuzeo je Fabijen Baron, dok je stilista koji je sarađivao sa Zarinim kreativnim timom Karl Templer.

Nova Zara kolekcija SS22 Studio ima za cilj da proslavi moć ženstvenosti i njenih različitih izraza. Upravo iz tog razloga, njenu postavu čine žene koje dolaze iz različitih delova sveta, imaju različite stilove i estetiku. Konkretno, njeni protagonisti su Kvin Mora, Rijan Van Rompej, Lina Zhang, Mari Sofi Vilson, Tes Mekmilan, Amar Akvej, Džesika Stem, Džordžija Palmer i Edi Kembel.

Ovogodišnja kolekcija Zara Studio za proleće i leto 2022 izaziva veliko interesovanje i jedna je od najposebnijih koje je brend kreirao poslednjih godina. Neki od elemenata koji se ističu su pejsli dezen, volani, različite vrste čipke na haljinama i topovima, šifon i til na komadima kao što su pantalone iz 70-ih, košulje ili haljine sa jakim ramenima. Cilj studijske kolekcije je da se svaka žena oseti protagonistom svog svakodnevnog života.

U galeriji pogledajte koji su se komadi izdvojili iz nove Studio kolekcije Zara!

« 19 20 21 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group