Šljokice nisu samo za Novu godinu, savršene su za letnje večeri

Učimo da sijamo!

Postoji mišljenje da su šljokice toliko elegantne da su prikladne samo za Novu godinu. Kao rezultat toga, sve kupljene sjajne stvari čekaju na red u ormaru čitavu godinu, a kupuju se samo uoči praznika.

Ono što dizajneri pokušavaju da nam dokažu ove sezone je da šljokice treba nositi u svakoj prilici. Svojim kolekcijama nas aktivno ubeđuju da stvari sa šljokicama mogu (i treba!) da se nose bez posebnog razloga, a i leti takođe.

Džonatan Anderson je, na primer, razasuo šljokice u tri boje na haljini sa originalnim prorezom koji otkriva jednu nogu. Pjerpaolo Pićioli nije štedeo na sjaju i u kolekciji Valentino predstavio nekoliko stajlinga sačinjenih od šljokica. Alesandro Mikele je krenuo istim putem: kreativni direktor brenda Gucci inspirisan je starim Holivudom i njegove kreacije za ovu sezonu su ispunjene glamurom i sjajem.

U galeriji otkrijte komade sa šljokicama koje možete kupiti upravo sada. Zašto ne biste organizovali malu zabavu za sebe?

« 9 10 11 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group