Prozračna haljina-košulja iz Zare je ono što tražimo za ovu sezonu

Kako vreme postaje sve toplije, naše raspoloženje se menja i to se odražava na našu odeću. A haljina izgleda kao idealna kupovina.

Haljine za novu sezonu izgledaju kao nešto iz snova - sa delikatnim detaljima kao što su seksi prorezi, zanimljivi detalji, udoban kroj koji grli telo i otvori koji omogućavaju lakoću kretanja. Haljine-košulje su ultimativni komad za svaku ljubiteljku mode, jer se mogu nositi u svakoj prilici, bilo da je ležernija ili svečanija.

Prozračne i elegantne, haljina-košulje su ležerni odevni predmeti u svojoj najelegantnijoj verziji. Po pravilu, podsećaju na veoma dugačku košulju sa dugmićima na prednjoj strani, ali su u struku pričvršćene kaišem od iste tkanine kako bi se istakla silueta. Konkretno, u Zara novoj kolekciji izdvojili smo prolećnu haljinu koju sigurno nećete poželeti da skinete tokom cele tople sezone. Ova haljina sa kragnom u stilu košulje i kratkim rukavima oličenje je eterične elegancije. Zatvara se napred pomoću dugmadi i idealna je za odlazak u kancelariju Kombinujte je sa patikama ili espadrilama, pa čak i sa sandalama ili papučama kada dođe leto.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group