Moda - Shopping

Prada - potpuno novi salon u Saudijskoj Arabiji

Prada brend jača svoj položaj otvaranjem novog prodajnog objekta u u Saudijskoj Arabiji.

Drugi Salon Prada će biti otvoren u prestižnom El Khaiiat Centru u Džedi, u Saudijskoj Arabiji. Prostor od 400 kvadratnih metara, projektovao je italijanski arhitekta Roberto Baciocchi. Roberto je pažljivo dizajnirao prostor kako bi najbolje mogle da se predstave ženske i muške kolekcije, modni dodaci, kolekcije cipela i kožna galanterija.

Spoljašnju fasadu karakterišu pravi uglovi i neobična fasada prekrivena belim metalom koji se savršeno uklapa sa mermernim ulazom u prodajni salon. Ulazi su odvojeni za muškarce i žene, kao dva posebna šoping prostora za oba pola.

Prostor za žene dizajniran je u pistaći boji, sa plišanim sedištima i mermernim podovima u crnim i belim šahovskim poljima. Dizajniran je da pruži najviši nivo komfora, tokom kupovine.

Moderni stil u kombinaciji sa retro detaljima stvorio je veoma sofisticirani efekat. Šoping zona za muškarce je takođe dizanirana sa mnogo stila, završena drvetom, mermerom i kožnim sofama.

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group