Od venčanja do kancelarije: U novoj H&M kolekciji otkrili smo savršenu belu haljinu za svaku priliku

Kada kupujemo odevne komade, želimo da to budu oni koje možemo nositi u različitim prilikama i obično odeća koja ima ovaj kvalitet ujedno je i ona koju smatramo najboljom investicijom za našu garderobu.

Naročito ako odevni predmet ima mogućnost da se nosi u različitim prilikama i da bude bezvremenski, onda je to nesumnjivo ključni komad za našu kolekciju. Postoji nekoliko faktora koji određuju da li je komad bezvremenski. Bez sumnje je boja odevnog predmeta jedan od najvažnijih faktora koji moramo uzeti u obzir jer su zemljane i neutralne nijanse uvek klasika i na taj način nadograđujemo kapsul garderobu koju želimo da kreiramo.

U novoj H&M kolekciji otkrili smo haljinu koja može zadovoljiti vaše potrebe u mnogim različitim prilikama. Konkretno, H&M satenska haljina midi dužine u beloj boji je idealna ako želite da dodate još jedan komad svojoj vanvremenskoj kolekciji.

Uz pomoć ove haljine možete kreirati minimalistički izgled i nositi je na građanskom venčanju, u kancelariji sa parom elegantnih ravnih sandala, kao i impresionirati u večernjem izlasku bilo tako što ćete je kombinovati sa suptilnim aksesoarima i cipelama ili odabirom smelijih za šik efekat.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group