Moda - Shopping

Hugo Boss Concept Store u Njujorku

Hugo Boss Concept Store okuplja sve brendove kompanije u jednom, velikom prostoru.

Nova Hugo Boss prodavnica donosi svoje četiri BOSS linije (Boss Black, Boss Orange, Boss Selection i BOSS Green) i Hugo brend zajedno po prvi put za stvaranje total look-a i nude kompletno i simultano iskustva brenda.

Smeštena je u Meatpacking District-u koji se nalazi u srcu naselja koje je bilo komercijalni epicentar Meatpackinga. Nova Hugo Boss prodavnica meša grube površine, urbane teksture, savremenu umetnost neprimetnom interakcijom sa betonom i gvožđem. Beton prodire u pod, daje završni dodir zidovima sa izloženim ciglama, a onda vodi ka crnoj boji tavanice, gde se uklapa u metalne mehaničke cevi sa podesivim industrijskim reflektorima. Ovo je ambijent, koji se uklapa uredno sa duhom mesta. U unutrašnjosti, Hugo Boss donosi svoje četiri BOSS linije (Boss Black, Boss Orange, Boss Selection i BOSS Green) i Hugo brend zajedno po prvi put, želeći da stvore "total look" koji pruža kompletno iskustvo brenda i prikazuje svoje vlastite karakteristične oznake na različitim nivoima.

Unutrašnjost je podeljena na dva dela: prvi deo služi u izložbene svrhe, gde gvožđe i tamno braon lakirani ekrani služe za različite kolekcije, a koža i staklene vitrine za modne dodatke. Takođe postoji Corian na šalteru, gde možete uživati u osveženju u pozadini metalnog zida kojim se obeležavaju granice i udvostručuje vizuelno polje.

Drugi deo je polu-transparentan. U drugom delu se nalaze sobe gde možete isprobati Boss odeću, a atmosfera je mekša i toplija, sa tepisima, zavesama, zlatnom bojom na plafonu, dok drvo stvara osećaj dodatne topline u prostoru. Onda imamo osvetljenje koje je dizajnirano u saradnji sa AJ Weissbard i mehanizam u oblasti ekrana koji je izuzetno komplikovan: dinamična svetlost pruža LED osvetljenje duž obimnih panela, zrači duž konkretne i izložene opeke, asimetrično do šaltera bloka, sa reflektorima na plafonu.

Igra svetlosti prati duh Hugo Boss prodavnice: čvrst i urban, intiman, ali uvek u interakciji sa gradom.

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group