Najlepši komadi od lana koje ćemo nositi u narednim mesecima

Letnji šik ili casual cool? Bez obzira na vaš lični stil, pratite naš šoping vodič i dodajte najfinije komade od lana u svoju kolekciju.

Ništa više ne podseća na leto od lanene košulje ili haljine. Lanena tkanina kombinuje eleganciju sa ležernim stilom, zbog čega je odeća od ove tkanine prisutna u svakoj letnjoj garderobi. Zamislite samo koliko različitih stajlinga možemo da kreiramo sa jednostavnom belom lanenom košuljom, koju ćemo podjednako lako nositi u kancelariji uz opuštene pantalone visokog struka, u ležernom izgledu sa širokim farmerkama, čak i na plaži preko kupaćeg kostima.

U našu listu za kupovinu dodajemo komade od lana za svaku priliku. Lanene pantalone visokog struka pratiće nas u kancelariji uz košulju, ali i u večernjim izlascima sa korsetom ili modernim topom. Krop košulju od lana sa cvetnim dezenom nosićemo uz farmerke i midi suknju, dok lanenu suknju možemo nositi u kancelariji i letnjim žurkama.

Lan je tkanina koja omogućava koži da diše, zbog čega je neophodna za vruće letnje dane i jedini način da se nosimo sa prekomernim znojenjem. Možda je lagan, ali izgleda uglađeno, tako da je svaki stajling sačinjen od lanenih komada uvek elegantan i pefinjen.

Lanena tkanina u beloj i krem nijansi je super elegantna, ali možete odabrati i smele boje kao što su fuksija, ljubičasta ili narandžasta. Naravno, crni laneni komadi u kombinaciji sa zlatnim nakitom su obavezna kombinacija za leto.

Ukoliko planirate da svoj ormar upotpunite novim komadima od lana pogledajte galeriju fotografija gde vas očekuju najbolji odevni predmeti iz novih kolekcija.

« 13 14 15 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group