Najmodernije braon čizme za hladnu sezonu

Braon čizme su vanvremenske i nosiće se mnogo u godini „tihog luksuza“.

Kako se približava vreme kada letnji komadi garderobe u potpunosti ustupe mesto jesenjim i zimskim, dobra je ideja da počnete da ulažete u nove modele koji će osvežiti vaš stil. Osnovna kategorija u odevanju je obuća, a posebno čizme koje su must have jesenje i zimske sezone.

Ove godine, naime, modni trendovi daju prednost vanvremenskim stilovima i „nosivim” komadima, a njima pripadaju i čizme braon boje.

Koje braon čizme odabrati?

U kolekcijama brendova ćete otkriti mnoge elegantne predloge od antilopa i mekane kože, u raznim nijansama braon, od tamnosmeđe i svetlo braon do modele u predivnoj boji čokolade.

Čizme sa debelom potpeticom i vintage detaljima, kao što je simbol Horsebit na paru koji je našao mesto u Gucci kolekciji, ili čizme od antilopa sa logom poput onih iz Prada kolekcije, postaće vaš izbor za svakodnevno nošenje. Čelzi čizme poput onih brenda Toteme idealno će upotpuniti vaš kancelarijski izgled, dok će čizme čarape od velura Christian Lounboutin obezbediti neophodnu sofisticiranost u svakodnevnom izgledu.

Pored gležnjača, naravno, treba obratiti pažnju i na klasične čizme do kolena koje ćete nositi uz midi suknje i haljine. Modeli poput kožnih "Tan-Go" iz kolekcije Valentino Garavani ili "Edith" iz kolekcije Chloe su bezvremenski i dugo će biti u vašoj garderobi.

U galeriji pogledajte najaktuelnije modele iz novih kolekcija.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group