Najlepši Zara blejzeri koje želimo u svom ormaru ovog proleća

Modni brendovi već imaju na policama komade za novu sezonu, a uvidom u nove kolekcije dobijamo inspiraciju za nove i prolećne odevne kombinacije.

Dok prolazimo kroz prelazni period želimo da našu kolekciju „opremimo“ komadima koji će nam pomoći da kreiramo aktuelne i elegantne stajlinge.

Pored pantalona, haljina i suknji koje možemo da nosimo u prolećnoj sezoni, tu su i sakoi, kardigani i naravno bezvremenski blejzeri koje možemo da nosimo i da nadogradimo svoj izgled. Blejzeri imaju sposobnost da svaki stajling učine harmoničnim, uklope se sa bilo kojom odećom, dok su idealni da upotpune naš stajling u svakoj mogućoj prilici. Blejzeri

U Zara prolećnoj kolekciji otkrili smo  moderne blejzere koje možete nositi u svakoj prilici i nadograditi svoj autfit. Ali pored stilske nadogradnje vašeg stajlinga sa jednom od ovih blejzera sigurno je da ćete biti spremni za da prolećnu sezonu dočekate u velikom stilu.

Ukoliko planirate kupovinu novog blejzera zavirite u galeriju fotografija i pronađite svoje favorite.

« 9 10 11 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group