Najelegantnije pletene haljine na tržištu za udoban izgled tokom hladne sezone

Svi mi koji volimo jesen i zimu, posebno se radujemo trikotaži.

Tople haljine od trikotaže nikada ne nedostaju u našem garderoberu, a ono što smo do sada znali je da što je haljina veća i slobodnijeg kroja, to je elegantnija i udobnija. Međutim, moda ove sezone dolazi da poništi ovo neformalno pravilo i čini se da novi trend sve više uzima maha.

Haljine od finog pletiva koja pristaju uz telo ove godine su se pojavile kao dominantan trend. U modi su modeli zanimljive rebraste teksture, nekada imaju dugmad na prednjoj strani, lepe kragne ili imaju senzualne otvore koji otkrivaju kožu.

Ipak, bez obzira na kroj i model haljine od plativa izgledaju minimalistički, luksuzno i neopisivo sofisticirano. Nosićemo ih uz čizme sa visokom potpeticom, dok se najodvažnije dame mogu usuditi na hrabre modne eksperimente i kako predlažu street style zvezde iz Danske, možete haljine od trikotaže nositi u kombinaciji sa  belim hulahopkama i Meri Džejns cipelama, i naravno uz maštovite dodatke za kosu.

Pregledali smo ponudu naših omiljenih brendova i izdvojili za vas naše omiljene pletene haljine u kojima ćemo rado provesti hladne zimske dane. Otkrijte ih u galeriji.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group